The Warehouse by Atsuhiko Sugiyama

Atsuhiko Sugiyama Spotlights The The Warehouse Chapel

Atsuhiko Sugiyama, the thinktank behind the award winning design Chapel by Atsuhiko Sugiyama points out, No matter how much generations and cities change, the red brick warehouse at the harbor remains to be the symbol of Yokohama. Therefore, this time, we created a space that feels as if it is reconstructed from a disassembled red-brick warehouse. It is not a common wedding hall, but a space with a free design that is not confined by strict traditions, that was constructed for the many non-religious people in Japan. .

The Warehouse by Atsuhiko Sugiyama Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=56780

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Dzng Designing News homepage.

Design Interviews

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/dzng.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/dzng.org/html/function-spinner.php on line 55